Shane's Den

A blogom mindenről szól, ami engem érdekel, velem történik, nekem küldenek, vagy csak úgy van.. :)

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Royal Activity

Shane26 2008.02.16. 01:43

Főhősünk magányosan ül a pislákoló számítógép fénye előtt, és erősen próbálja felidézni mi minden is esett meg vele az elmúlt pár napban. Lelke még nem nyugodott le az este során átélt mámorból, és hangosan kalapáló szíve még hevesen dobban egyet-egyet. Igen, ez egyfajta büszkeség, amit most maga íránt érez, hisz pókerben felülmúlta társait és a szerencse melléje szegődött. És ez még nem minden, a pókert követő Activity játszmák alkalmával elé gördített akadályokat is simán vette. Ma győztesnek érzi magát. De nem volt ez így minden nap a héten!
Elkezdödött az utolsó félév, a hajtás, a szakma apró de végső morzsáinak felcsípegetése a küszöbről, amiről majd egy nagy lépéssel augusztusban belépünk a nagy betűs Életbe! Eddig tetszik is mindaz, amit a suliban tapasztalok, bár néhány órán azt gondolom nem igazán tudják felkelteni az érdeklődésem! Viszont a héten már volt egy party is, és hát onnan is vegyes érzésekkel értem haza. A buli címe Lúzer party volt, mert Valentin nap tartottuk, és azok jöttünk össze egy kávézóban, akinek nincs épp párja. Végül csak 3an mentünk, de két órás kellemes beszélgetés után meg kell jegyeznem, hogy én nem értem a női lelket. Felfoghatatlan, hogy néha pont azután vágyakozik, ami nem is neki kéne. Nem veszi észre, mennyire értékes, és egyedülálló! Talán néha túlzottan is tisztelem! De ez persze ugyanakkor baromság is!
A hét úgy telt, hogy a keddi napot úgy ahogy van a suliban töltöttem, és miután hazajöttem két óra múlva mentem hokizni. A hétfő lightos volt, leszámítva, hogy kiderült, egy tanárunk elhunyt, ami csöppet gászos hangulatot varázsolt a kereskedelmi tanszéken. A szerdai foci viszont vérpezsdítő és kihívó volt! Tetszett, és remélem sorozatot csinálunk belőle idén! A szerdai nap viszont ismét egy baromi jó activity partyval végződött, tehát összegzésképp talán nincs is panaszom az "első" hétre!
Talán csak annyit, hogy most voltunk durván 60%-on, és cél a 110%!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shane.blog.hu/api/trackback/id/tr32341165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása