Shane's Den

A blogom mindenről szól, ami engem érdekel, velem történik, nekem küldenek, vagy csak úgy van.. :)

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Crossroads

Shane26 2008.09.13. 14:13

Crossroads, azaz keresztútak.. Fura, hogy mostanság mik történnek velem. Már 2 hete dolgzom. Szeretek bejárni, új emberekkel megismerkedni, új kihívásokba vágni. De még nagyon az elején vagyok az egésznek, és hát a gyakorlati munka nem is arról szól, hogy a legizgalmasabb és legnagyobb felelőséggel járó munkákat te kapod. Sebaj. Tudom, hogy annak is eljön az ideje. Ha addig exel táblákat kell töltögetnem, akkor az sem zavar.

Buli fronton azonban más a pálya. Egyszerűen kikészülök minden egyes bulitól. A folytonos probléma, hogy ki hova akar menni, ki milyen zenét szeret, és sorolhatnám. Annyira fel tudom magam ezen húzni. Amikor jobbra-balra telefonálsz, emailezel, utánajársz dolgoknak, és akkor olyan hülyeségeken össze tudunk veszni, hogy most milyen a zene. Vagy hogy hova megyünk. Bár talán ez a két dolog szorosan összefügg. De a legdurvább talán, amikor valaki azt mondja, hogy fáradt, és ezért nem tud eljönni a barátja szülinapjára felköszönteni. Sőt, a másik barátjának névnapja van, és azt is semmibe veszi. Mert fáradt! Arról már ne is szóljunk, hogy a barátnője pedig azért nem tud eljönni egyedül, mert akkor nem tud hogy hazamenni!! Szét tudnék robbani az ilyen ......... faszságotól! Akkor menjenek bulizni azzal, akivel akarnak! Engem meg hagyjanak békén! Nem először játszák el ezt. Az olyan barátok, akikkel te keresed a kapcsolatot, megkönnyíted a dolgát, hogy tudjon találkozni veled, de ő mégis csak magára gondol, az egy önző fasz és azzal neked semmi dolgod. Van nekem elég bajom azon aggódni, hogy most ki hova akar menni, ki meddig marad, és ki hogy érzi magát.

Vagy egyszerűen leszarom az egészet, és nem érdekel ki hogy érzi magát, ki milyen zenét szeret. Csak hát sajnos elég nehéz úgy jól érezni magad, hogy majdnem mindenki pofákat vág, lebasz téged, hogy miért ide jöttünk, miért nem megyünk máshova. Miért ezt isszuk, miért nem azt.. Buliról bulira nem tudom magam jól érezni az ilyen faszságok miatt. Nem tudom kizárni.

Én ezt az egészet így látom, és eléggé zavar mostanában. Sajnos tenni ellene nagyon nem tudok mit. Talán már nem is akarok. Csak ilyenkor is felmerül bennem, hogy milyen jó lenne, ha lenne barátnőm, akivel úgyazt szeretjük, úgyanúgy elvagyunk, és buli után leszarnám, hogy ki hogy érezte magát, mikor a 3. menetet toljuk..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shane.blog.hu/api/trackback/id/tr21661714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása